Als je voor BikeSquare kiest, kun je de beste fietstours in Italië vinden.

Ik heb het zelf geprobeerd in de Langhe, waar je de heuvels op en af ​​kunt gaan, kunt stoppen bij een kelder of lunchen in een van de coole restaurants in de omgeving.

Het leuke is dat ze je voorzien van de gratis BikeSquare-app waarmee je een route kunt kiezen en de beste plaatsen kunt ontdekken waar je kunt rusten, slapen, eten of bezoeken, alsof een local je begeleidde.

Met de fiets gaan is geweldig om langzaam van een territorium te genieten. Ik heb gezien dat BikeSquare ook beschikbaar is aan het Gardameer, in Verona, in Puglia, op Sicilië en op verschillende andere plaatsen in Italië, Spanje en Slovenië.

En zelfs als u geen getrainde, sportieve fietser bent, kunt u toch de heuvels op rijden en trappelen alsof u in een vlak land bent. Dit is geweldig voor gezinnen, voor kinderen (ze hebben ook e-bikes voor kinderen!), Voor kleine groepen.

Een ding dat ik vooral leuk vind, is de mogelijkheid om de fietsen bij mijn hotel af te leveren en vervolgens met een e-bike uit eten te gaan. De hete zomeravonden van Italië zijn prachtig (en je kunt het je veroorloven om iets meer te drinken dan je normaal zou doen als je moest rijden)

U kunt een self-guided tour doen, een dag huren kiezen of een goede vakantie maken per e-bike in Italië.

De APP is een geweldige ondersteuning, maar als je dat liever hebt, kan BikeSquare een professionele gids aanbieden!